ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τόσο περήφανη για σένα...» - Η Βανδή αποθέωσε τον Μπισμπίκη

Η τρυφερή ανάρτησή της

Παντού μαζί φαίνεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ, ενώ δεν κρύβουν πια λεπτό την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Πολλές είναι οι φορές που τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολουθεί στις συναυλίες και τις εμφανίσεις της την Δέσποινα Βανδή, όσο και εκείνη, όταν αυτός ερμηνεύει κάποιον ρόλο στο θέατρο.

Αυτό λοιπόν έγινε και τώρα, με τη τραγουδίστρια να τον ακολουθεί στις πρόβες του στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εκεί όπου στις 5 και 6 Αυγούστου, ερμήνευσε τον Κρέοντα στην «Αντιγόνη».

Η Βανδή αποθέωση τον Μπισμπίκη στην Επίδαυρο

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 7/8, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη από το θέατρο και έγραψε χαρακτηριστικά: "Πόσο περήφανη για σένα".

ΠΗΓΗ: Υouweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Gossip  |  Showbiz  |  Media

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χαμός στη συναυλία - Bίvτεo

Χαμός στη συναυλία

Σταμάτησε να τραγουδά, κατέβηκε από τη σκηνή με δάκρυα στα μάτια η Παπαρίζου – Τι συνέβη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η αποκάλυψη

Σε σoκ ο Ατζούν

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς για Survivor – «Δεν μπορούσα να ...»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Bίvτεο την δείχνει να..

Δεν είδε την κάμερα

Σάλος με Ελένη Μενεγάκη, πήγε σε πάρτι στη Νάξο, ξεσάλωσε και όλοι σχολιάζουν αυτό που έκανε – Bίvτεo
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ