ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τόσο περήφανη για σένα...» - Η Βανδή αποθέωσε τον Μπισμπίκη

Η τρυφερή ανάρτησή της

Παντού μαζί φαίνεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ, ενώ δεν κρύβουν πια λεπτό την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Πολλές είναι οι φορές που τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολουθεί στις συναυλίες και τις εμφανίσεις της την Δέσποινα Βανδή, όσο και εκείνη, όταν αυτός ερμηνεύει κάποιον ρόλο στο θέατρο.

Αυτό λοιπόν έγινε και τώρα, με τη τραγουδίστρια να τον ακολουθεί στις πρόβες του στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εκεί όπου στις 5 και 6 Αυγούστου, ερμήνευσε τον Κρέοντα στην «Αντιγόνη».

Η Βανδή αποθέωση τον Μπισμπίκη στην Επίδαυρο

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 7/8, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη από το θέατρο και έγραψε χαρακτηριστικά: "Πόσο περήφανη για σένα".

ΠΗΓΗ: Υouweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Gossip  |  Showbiz  |  Media

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Γιατί δεν μιλιούνται;

Γιατί δεν μιλιούνται;

Τζένη Μπαλατσινού: Εκτός από τη Μενεγάκη ούτε η Βανδή πάτησε το πόδι της στο γάμο της Αμαλίας
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Πώς αντέδρασε ο Λιάγκας - Bívτεo

Επικό σκηνικό στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε αυτοκίνητο κι εκείνη έβλεπε Φαίη Σκορδά – «Έλα… οικογένεια ήταν κι αυτό!»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η τηλεθέαση

Σε σoκ στον ΑΝΤ1

Τι νούμερα έκανε ο Λιάγκας στο Πρωινό όταν εμφανίστηκε η Αντωνά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ