ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Δε θυμώνω μαζί σας πλέον. Σας λυπάμαι..»

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η γνωστή influencer τις τελευταίες ημέρες έχει δεχτεί κάποια μηνύματα από ανθρώπους που την κατηγορούν ότι καλύπτει ενόχους για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που την έκανε να γίνει έξω φρενών.

«Καλημέρα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα ενδιαφέροντος για το αν είμαι καλά όπως και για το αν είναι καλά η γιαγιά μου. Έχω λάβει και αυτά τα 5-6 μηνύματα από τους ανύπαρκτους που αγνοώ την ύπαρξή τους που δε μπορώ να καταλάβω από που μου στέλνετε και από που με βρήκατε.

Λέτε ότι εγώ κρύβομαι. Εγώ. Και ότι συγκαλύπτω ενόχους και ανθρώπους που επίσης δεν γνωρίζω και αγνοώ επίσης την ύπαρξή τους. Μάλιστα, εγώ η ίδια βγήκα και είπα ότι ναι, όποιος έχει και αποδείξεις και μπορεί να βοηθήσει την κοπέλα και την κάθε κοπέλα που έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας να βγει να τα προσκομίσει και να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε.

Μέσα από το instagram είπα επίσης, ότι μπορούμε να ακουστούμε αλλά δε μπορούμε να βάλουμε κάποιον φυλακή. Κάθεστε και σπαμάρετε τους ifluencers στα μηνύματα με απειλές και βρισιές, τους παρουσιαστές… Ρε μάγκες, και οι πολιτικοί μας ξέρετε έχουν instagram, γιατί δε στέλνετε σε εκείνους; Φοβάστε;» αναφέρει στο βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνεχίζει,

«Κουράσετε ρε μάγκες του πληκτρολογίου. Κουράσατε. Και όποιος ξαναπεί ότι εγώ κρύβομαι, έλα μάτια μου να σου δώσω οδό και αριθμό και έλα από κοντά γιατί εγώ είμαι μάγκας face to face, εσύ είσαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου. Αυτό είσαι και αυτό θα είσαι για μια ζωή. Εδώ μου έστειλε ένας – μια, ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να δω τι είναι, ότι κάνω like στην Καινούργιου.

Ρε μάγκα πόσο τίποτα δεν έχεις τι να κάνεις στη ζωής σου; Πόσο τίποτα είσαι που κάθεσαι να ψάχνεις που εχω κάνει Like. Πόσο ανύπαρκτη ζωή μπορεί να έχεις. Ειλικρινά. Δε θυμώνω μαζί σας πλέον. Σας λυπάμαι. Αυτό κάνω, σας λυπάμαι και προσεύχομαι. Ασχοληθείτε με τα σπίτια σας και τις ζωές σας. Προσπαθείτε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρουσιάζει δυο βίντεο με την γιαγιά της η οποία όπως αποκαλύπτει τις τελευταίες τρεις ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Πηγή: tlife.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση