Beautiful People team
Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό ξέσπασμα με σαφείς αναφορές στον Κώστα Τσουρό, χωρίς να πει όνομα, ωστόσο, τον «φωτογράφισε» και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι μιλάει γι’ αυτόν.. Η ίδια ξεκαθάρισε εξαρχής ότι δεν συνηθίζει να απαντά σε επιθέσεις, όμως αυτή τη φορά, όπως είπε, ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια.
«Έχω μάθει όταν με χτυπάνε να μην χτυπάω πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτή τη φορά θέλω να πω απλά τη γνώμη μου. Γνωστός παρουσιαστής που έπαιξε ξύλο στη Νάξο, που ανακοίνωσε κιόλας ότι θα κλείσει τα social media. Αντίο στο καλό να πας και δεν θα λείψεις σε κανέναν. Θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όσα ανέφερε για τον γνωστό παρουσιαστή
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε εμπειρίες από τηλεοπτική τους συνύπαρξη, κάνοντας λόγο για άβολες στιγμές σε live εκπομπή, ειρωνεία και δύσκολη αντιμετώπιση απέναντί της. Όπως υποστήριξε, δεν είχε τον απαραίτητο τηλεοπτικό εξοπλισμό τη στιγμή της σύνδεσης, ενώ το κλίμα που συνάντησε την έφερε σε έντονη αμηχανία.
Όπως ανέφερε: «Για εμένα ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ασέβαστος και για αυτό τον λόγο δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον χώρο. Πριν κάποια χρόνια, όταν ήταν στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη, με είχαν βγάλει με live αλλά δεν είχα ούτε μόνιτορ, ούτε τίποτα απέναντί μου. Όταν τελικά βγήκα, με ειρωνευόντουσαν, γέλαγαν και με έφεραν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Προσπαθούσαν να μου κάνουν κουβέντες τις οποίες δεν θέλω να τις κάνω. Κλείνοντας, επειδή είχα αισθανθεί άσχημα, άνοιξα τα social media και είδα πολλά μηνύματα να βρίζουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, άρα δεν ήμουν τρελή. Πήρα τον αρχισυντάκτη της εκπομπής και του ζήτησα να μην με ξαναπάρουν ποτέ. Του έχω ρίξει άκυρο σε εκπομπές που βρίσκεται, πάνω από δέκα φορές. Όσοι δεν με σέβονται, δεν τους μιλάω».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε παλαιότερη επικοινωνία τους, με την ίδια ωστόσο να απορρίπτει επανειλημμένα προτάσεις να εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή: «Του είπα ότι αν ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη, θα το έκανε εκείνη τη στιγμή και όχι μετά από πέντε μήνες».
Δείτε το βίντεο στο 7:30:
Η ατάκα του Κώστα Τσουρού που ενόχλησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Στις 12/10/2021 Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και τον χαμό που έγινε από τη δήθεν ανακοίνωση του γάμου της.
«Ήταν μια πλάκα. Δεν υπάρχει λόγος να γινόταν αυτός ο χαμός. Χαμός θα έπρεπε να γίνει με πιο σοβαρά θέματα. Όταν βγαίνω και λέω ότι θέλω να κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εκείνη την ιερή ημέρα, θα πρέπει να είμαι πολύ χαζή να βγω την επόμενη μέρα να δείξω την ημερομηνία του γάμου. Δε θέλει και πολύ μυαλό».
Και τόνισε ότι ο γάμος θα γίνει ωστόσο δεν αποκάλυψε την ημερομηνία. «Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Στη συγκεκριμένη φάση όμως δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία αλλά και του άντρα μου. Εγώ σέβομαι το τι θέλει το σπίτι μου και όχι τι θέλω εγώ. Προτιμώ να κρατήσω και τον σύντροφό μου και στιγμές της προσωπικής μου ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».
Ο Κώστας Τσουρός άκουσε προσεχτικά τις δηλώσεις της και της είπε: «Αν θες και τη δική μου άποψη ακατάλληλο ήταν και αυτό που έκανες εσύ, ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους να πηγαίνεις να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι. Εννοώ ότι από τη στιγμή που ήθελες να μιλήσεις για τους σεισμόπληκτους…».
Και τότε το μοντέλο ανέφερε: «Στον Μουτσινά βγήκα. Συγγνώμη, δεν ξέρω με ποιον μιλάω. Βγήκα σε μια χιουμοριστική εκπομπή, δε βγήκα στην εκπομπή της Τατιάνας». Και ο Κώστας συνέχισε: «Άρα πως περιμένεις μετά να ασχοληθούμε με αυτό;» και η Δήμητρα απάντησε: «Τόσο κάψα για τον γάμο μου;». «Αν θες τη δική μου άποψη, όχι καμία κάψα. Δε το συζητάω. Αυτό που μας δείχνεις εσύ σχολιάζουμε» είπε ο δημοσιογράφος και αμέσως η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.
Δείτε εδώ την εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!



























