ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες...»

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για τις νέες αφίξεις στο Survivor

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star αναφέρθηκε στα όσα θα δούμε τον επόμενο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης και έδωσε απαντήσεις σε κάποια από τα θέματα, που σχολιάζονται τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τους παίχτες, που πρόκειται να μπει στο Survivor, ενώ σχολίασε και την αινιγματική ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Όπως ανέφερε: «Μπαίνει την Κυριακή ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας: αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι. [...] Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη Σοϊλέδη, αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση...».

Η ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

 

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που υπάρχουν τώρα στο παιχνίδι, λόγω του ότι όλοι οι παίχτες είναι παλιοί και έχουν ξαναϋπάρξει στο ίδιο μέρος: «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν… είμαστε λίγο συνέχεια «μη, μη, μη». Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα. [...] Η παραγωγή στα βετερέ έχουν βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση