ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το δράμα -στην κυριολεξία- του να είσαι celeb

Την εποχή των περιοδικών και των παπαράτσι

Δέσποινα Άσπρου

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένους στο The 2Night Show, με τον ίδιο να αναφέρεται στην εποχή των παπαράτσι και να τονίζει: «Έχω δηλώσει πως η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο Hello. Παρόλα αυτά λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα.Αυτή η δοσολοψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου και δεν είναι του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια το budget για να κινηθεί αυτό το πράγμα. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού.Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα, υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ».

Ακολούθως, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην δικαστική του διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας: «Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο Hello. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες paparazzi που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν όμως από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο από ότι γνωρίζω…».

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για την περίοδο των περιοδικών και τους παπαράτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αποκαλύψει για πρώτη φορά τη δική του εμπειρία και όσα έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολούθως, είπε: «Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ».

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάζοντας τα όσα είπαν οι δύο τους, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως όταν ανήκεις στη showbiz, η ζωή δεν είναι πάντα ρόδινη. Τα γνωστά πρόσωπα, θέλωντας και μη, αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους λόγω της συνεχούς παρακολούθησης και πολλές φορές, της "εμπλοκής" των παπαράτσι στην προσωπική τους ζωή. Ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια, όταν τα περιοδικά ήταν στην ακμή τους, η πίεση από τη δημοσιότητα μπορούσε να γίνει κατακλυστική. Η στιγματοποίηση, η απώλεια της ιδιωτικότητας και η στρεβλή αναπαράσταση της προσωπικότητάς τους είναι μερικά από τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ουκ ολίγοι celebs. Αυτή η διαρκής επίθεση στην ιδιωτική τους ζωή μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και απομόνωσης. Μπορεί επίσης να περιορίσει την ελευθερία τους να κινηθούν ελεύθερα και να απολαύσουν κανονικές δραστηριότητες εκτός του καθημερινού τους επαγγέλματος. Οι celebs πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις με ανθρώπινο τρόπο, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διατηρήσουν μια φαινομενική εικόνα "κανονικότητας" μπροστά στο κοινό τους.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση