ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τη Φωτεινή Πετρογιάννη: Πέθανε ο πατέρας της

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα

Beautiful People team

Δύσκολες ώρες για την Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος «έχασε» τον πατέρα της και τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απουσιάζει από το Πρωινό λόγω της απώλειας του πατέρα της και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά σήμερα. Θα δείτε ότι στην παρέα μας δεν είναι η Φωτεινή μας. Η Φωτεινή χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη της εκπομπής, έχασε τον μπαμπά της. Ο πατέρας της Φωτεινής ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα, είχε ταλαιπωρηθεί με μία ασθένεια τα τελευταία χρόνια. Ήρθε κανονικά στα βαφτίσια του εγγονού του στην Τήνο το καλοκαίρι που ήμασταν εκεί λίγοι καλοί φίλοι που χαρήκαμε με τη χαρά της Φωτεινής -άρα έζησε το εγγόνι του-. Δεν ήταν κάτι που περιμένανε, ήταν ξαφνικό και χθες το μεσημέρι στο σπίτι, την ώρα του φαγητού έφυγε ξαφνικά ο άνθρωπος».

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής:«Τα συλλυπητήριά μας. Μιλάω από χθες συνέχεια με τη Φωτεινή… Και δημόσια… Η σκέψη μας είναι με τη Φωτεινή αυτές τις ώρες, είναι προφανές αυτό. Εμένα είναι φίλη μου χρόνια η Φωτεινή. Δεν είναι συνεργάτις μου, είναι φίλη μου κι έχουμε κάνει παρέα, διακοπές, χαρές, λύπες, όλα μαζί.

Η κηδεία θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια. Η Φωτεινή μας, όταν αισθανθεί έτοιμη θα γυρίσει στο πόστο της που την περιμένει. Συλλυπητήρια» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση