ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Θεοδώρα Πεταλάς: Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά;

Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, με τις βασιλικές ρίζες!

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική του ζωή, μιας και είναι ζευγάρι με την καλλονή Θεοδώρα Πεταλάς. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του, ενώ συχνά ταξιδεύει μαζί του και παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του εμψυχώνοντάς τον.

Η Θεοδώρα Πεταλάς ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζε «Project Management and Technology»
Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας. Μάλιστα η ίδια η Θεοδώρα ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander. Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών, στην ολλανδική πόλη Delft. Η Θεοδώρα Πεταλάς μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και βεβαίως ελληνικά.Με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Έτσι γνωρίστηκαν με την σύντροφό του
«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», έχει πει σε συνέντευξή του στο DownTown ο τενίστας.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση