ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The Bachelor: Παίκτρια εμφανίζεται σε ιστοσελίδα με συνοδούς

Τα προβλήματα για τις παίκτριες των ριάλιτι δεν φαίνεται να σταματούν

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Εκεί που πάει να κοπάσει μία είδηση βγαίνει μία άλλη που καίει τις παίκτριες των ριάλιτι. Μετά την είδηση για τα ροζ βίντεο παικτριών του Big Brother αλλά και πρώην παίκτρια του MasterChef, τώρα παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει παίκτρια του The Bachelor.
Πρόκειται για από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του παιχνιδιού, η οποία έχει απασχολήσει τα Μέσα και πριν τη συμμετοχή της στο The Bachelor. Αυτή τη φορά δεν αφορά βίντεο αλλά φωτογραφίες ιστοσελίδας με ερωτικό περιεχόμενο και υπηρεσίες. Η εν λόγω ιστοσελίδα, εμφανίζει φωτογραφία της παίκτριας , γράφοντας μάλιστα «Η… με φουσκωμένα χείλη για φουσκωμένα πορτοφόλια». Μάλιστα, το εν λόγω site κοστολογεί τις υπηρεσίες της στα 500 ευρώ την ώρα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία στην ιστοσελίδα υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, με την ίδια την παίκτρια να το ξέρει και ήδη ζήτησε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνει τις ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να κατέβει η ανάρτηση μαζί με τις φωτογραφίες. Η ιστοσελίδα κοστολογεί τις υπηρεσίες της για 500 ευρώ την ώρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X