ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνος Πετρέλης: Σοκάρει με δήλωσή του για άλλους καλλιτέχνες

«Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να....»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τα πάνω-κάτω έφερε η δήλωση του Θάνου Πετρέλη σχετικά με τη συμπεριφορά άλλων καλλιτεχνών.
Ο γνωστός τραγουδιστή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή ''Pop Up'' και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε για αρκετά θέματα, όπως τη συμμετοχή του στο Talent Show Fame Story, ένα περιστατικό που του συνέβη σε εμφάνισή του στο εξωτερικό, αλλά και για τους καλλιτέχνες “μαϊντανούς”.

Συγκεκριμένα ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Πίστευα πάντα στη δύναμη που έχει η τηλεόραση. Πήγα στο Fame Story για να δείξω ποιος είμαι και να με δουν οι δισκογραφικές. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Γεμίζαμε γήπεδα χιλιάδων θέσεων, ο κόσμος παραληρούσε. Η πολύ μεγάλη δημοφιλία τότε δεν με έκανε να πάρω αέρα. Ίσα-ίσα με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, δεν θέλουν ο κόσμος να πηγαίνει στο καμαρίνι, έχουν αλαζονική συμπεριφορά. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος».

Μετά αναφέρθηκε στο παράξενο περιστατικό που του συνέβη σε συναυλία: «Σε συναυλία στο εξωτερικό μου έχουν πετάξει ένα σουτιέν, έγινε χαμός εκείνη τη στιγμή».

Για το τέλος ο γνωστός τραγουδιστής κράτησε μια δήλωση, η οποία από χθες παίζει παντού: «Αναγκαστικά έκανα εξώφυλλα με την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του “μαϊντανού”. Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να βγουν μπροστά, έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα, από έναν φωτογραφικό φακό ή να κάνουν ένα εξώφυλλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση