ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος το ''Shopping Star'' για τη Βίκυ Καγιά

Οι δηλώσεις της on camera

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ολοκληρώθηκε για φέτος το «Shopping Star» και η Βίκυ Καγιά, η οποία υπήρξε η παρουσιάστρια του για χρόνια, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της και με την εκπομπή και με το κανάλι.

Σε δηλώσεις, που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος του τελευταίου γυρίσματος μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων σχολίασε το πώς αισθάνεται, που τελείωσε αυτός ο κύκλος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά: «Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα έιναι σφιγμένο το στομάχι όλων, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα, γιατί κλείνει ένας τεράστιος κύκλος 7 χρόνων. Το έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Αλλά έφτασε το τέλος του για εμένα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους».

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά είπε: «Ήρθε και αυτή η συνεργασία στο τέλος της, όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο αυτό. Ένας άλλος άνθρωπος θα έλεγε "Εντάξει, αφού η εκπομπή μου κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα, οκ να συνεχίσω". Αλλά υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό, το κομμάτι του πόσο κουράστηκες και τι έχεις να δώσεις και πόσο πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις σε κάτι, αν αυτό μέσα σου, αν δεις αμφιβολίες και πιστεύεις ότι έχει έρθει και έχει κλείσει μέσα σου, καλό είναι να κάνεις πίσω και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά στη ζωή και νούμερα.. Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου, που την επικοινώνησα στο κανάλι, έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση. Είμαι μόνο ευγνώμων».

Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια, η Βίκυ Καγιά: «Δεν είναι η ώρα να τις δούμε και να τις εξετάσουμε».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: open.tv 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση