ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις

Όλο το Ίντερνετ μιλάει για την Ελεονώρα Μελέτη και την ανάρτησή της για την Ανθή Βούλγαρη

Beautiful People team

Η Ελεονώρα Μελέτη την Τρίτη 25 Αυγούστου, να θίξει ένα σημαντικό ζήτημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την υπόθεση της γνωστής παρουσιάστριας που έχει λάβει μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα. Η Ευρωβουλευτής μέσα από το κείμενό της τονίζει ότι βία δεν είναι μόνο η σωματική ή η ψυχολογική, αλλά και η δημοσιοποίηση των στοιχείων ενός ατόμου χωρίς την θέλησή του με στόχο το κουτσομπολιό, και όχι την ενημέρωση.

Το παρελθόν και το μεγάλο πάθος του Ανθή Βούλγαρη: Όσα δεν ξέρετε για τον κούκλο σύζυγό της Κώστα Κωνσταντινίδη που κατήγγειλε

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση της γνωστής παρουσιάστριας

«Βία δεν είναι μόνο η σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία, βία είναι το να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά σου στοιχεία και η προσωπική σου υπόθεση, χωρίς τη θέληση σου, στο βωμό του ρεπορτάζ. Σε μια εποχή που παροτρύνουμε με τις γυναίκες να μιλούν, το να καταλήγουν να μιλούν κι όλοι οι άλλοι γιατί κάτι που δεν γνωρίζουν σε βάθος, και δεν τους αφορά, είναι επίσης κακοποιητικό. Ιδίως όταν στόχος του ρεπορτάζ δεν είναι η ευαισθητοποίηση αλλά το κουτσομπολιό. Το οποίο δυστυχώς, στηρίζει πληθώρα κόσμου μέσα από τα σχόλια και την “άποψη” που εκφράζει χωρίς βεβαίως κανείς να ρωτήσει την γνώμη τους» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, ξεσπώντας για τα όσα έχουν αναπαραχθεί το τελευταίο διάστημα στα media.

Τι έχει συμβεί στην υπόθεση της γνωστής παρουσιάστριας

Μεγάλη έκταση έχει λάβει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε μία γνωστή παρουσιάστρια και του συζύγου της, μετά το έντονο επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου μέσα στο σπίτι τους, στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, η παρουσιάστρια προχώρησε τελικά στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί.


Το πρωί της Τρίτης 25 Αυγούστου, ο άνδρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές καλούνται πλέον να αποφασίσουν εάν η υπόθεση θα εκδικαστεί μέσα στην ημέρα, εάν θα οριστεί νέα δικάσιμος ή εάν θα δοθεί αναβολή. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν η γνωστή παρουσιάστρια επικοινώνησε με την Αστυνομία και κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση, έπειτα από καβγά που φέρεται να είχαν μέσα στην οικογενειακή τους κατοικία. Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και προχώρησαν στην προσαγωγή του άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και να δώσει τη δική του κατάθεση για το περιστατικό.


Καθώς για να κινηθεί η διαδικασία σχετικά με την καταγγελία για εξύβριση απαιτούνταν η υποβολή μήνυσης από την παρουσιάστρια, η εξέλιξη αυτή δεν είχε σημειωθεί αρχικά. Τελικά, όμως, η γυναίκα αποφάσισε να κινηθεί νομικά και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της. Μετά τη μήνυση, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, αδίκημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η απόφαση των αρμόδιων Αρχών για την περαιτέρω ποινική μεταχείρισή του. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προχωρήσει σε δημόσια δήλωση.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Έζησε μία από τις πιο απρόσμενες και χιουμοριστικές στιγμές των φετινών καλοκαιρινών του διακοπών

«Η τύχη μου»

Ποιος γνωστός ηθοποιός κέρδισε χαρτιά υγείας σε λαχειοφόρο αγορά πανηγυριού
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Χαμός με αuτό που είπε ο Στραβελάκης

«Αν θες να είμαστε…»

Η «άβολη» πρώτη καλημέρα Στραβελάκη στην Κατερίνα Παπακωστόπουλου – Χαμός στο OPEN – Bίvτεo
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ