ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Τα 3 πιο συχνά ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο πρώτο ραντεβού

Ανήκετε σε αυτούς;

Eίναι γεγονός πως στο πρώτο ραντεβού με έναν μελλοντικό σύντροφο θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και έτσι πιάνεις τον εαυτό σου να λέει ψέματα…που δεν περίμενες να πει. Ποια είναι τα πιο κοινά ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο πρώτο ραντεβού;

#1. Ύψος
Οι πιο πολλοί άντρες αλλά και οι γυναίκες τείνουν να ψεύδονται για το ύψος τους. Ειδικά οι γυναίκες που εμφανίζονται στα ραντεβού με τακούνια είναι πιο εύκολο να πουν ψέματα για το ύψος τους. Άλλωστε ποιος μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.63; Φυσικά τα ψέματα δεν περιορίζονται μόνο στους πιο κοντούς άντρες και στις πιο κοντές γυναίκες αλλά και στους πιο ψηλούς. Πολλές γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ψηλές τείνουν να λένε ψέματα ότι είναι πιο κοντές καθώς δεν εκτιμούν αυτό το προσόν τους…ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

#2. Κιλά
Τα κιλά είναι δεύτερα στη λίστα με τα ψέματα των πρώτων ραντεβού. Ωστόσο πριν πεις ένα ψέμα για τα κιλά σου σκέψου το εξής: Αν κάποιος σε παρατήσει εξαιτίας ενός νούμερου στη ζυγαριά καλύτερα να σε παρατήσει τώρα ή μάλλον ακόμα καλύτερα να τον παρατήσεις εσύ τώρα πριν σοβαρέψουν τα πράγματα.

#3. Οικονομικά/ status
Τα ψέματα για τα οικονομικά είναι πολύ κοινά γιατί θέλεις το άτομο που έχεις απέναντί σου να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για εσένα. Ωστόσο θυμήσου το εξής. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα ο αγαπημένος σου θα καταλάβει την αλήθεια και τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για εσάς τους δύο, ειδικά αν εκείνος ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σου σχετικά με το δικό του status.

Πηγή: faysbook.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση