ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο Καπουτζίδης για Λάμπρη: «Ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας»

Το υποστηριχτικό μήνυμα στην ηθοποιό λίγη ώρα μετά την αποκάλυψή της για τον Κώστα Σπυρόπουλο

Δημόσιο μήνυμα στήριξης έστειλε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παρά Πέντε» και προσωπική του φίλη, Αγγελική Λάμπρη, λίγη ώρα μετά την καταγγελία της για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο ηθοποιός, λίγο μετά την ανάρτησή της ηθοποιού στο Instagram στην οποία κατάγγειλε τον ηθοποιό μαζί με την Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά, αποκάλυψε ότι μετά την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστει από την ηθοποιό πήγε στο σπίτι του κλαίγοντας.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό!», ήταν το μήνυμα του ηθοποιού.

Η κοινή δήλωση των Αγγελική Λάμπρη, Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά για Κώστα Σπυρόπουλο:

Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση