ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κων/νου Αγγελίδη: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη να μιλά για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Δέσποινα Άσπρου

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον παρουσιαστή και ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία ως γνωστό όλα αυτά τα χρόνια στέκεται σαν βράχος δίπλα του, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσα από τις δηλώσεις της συγκλόνισε.

«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που μας έδειξε. Πολλά μηνύματα αγάπης. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του βράχος γιατί είναι ο άντρας μου. Και εκείνος το ίδιο θα έκανε για μένα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη.

Να θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια, ενώ πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για τη νύχτα του μοιραίου τροχαίου.

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε... Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από πλευράς του, ο δικηγόρος του Αγγελίδη πρόσθεσε: «Τα προβλήματα από αυτό το ατύχημα είναι πάρα πολλά. Γίνεται μια προσπάθεια. Έχουμε βελτίωση. Όμως όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που είναι απόρροια κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων απαιτούν χρόνο και αγώνα. Έναν αγώνα που δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του. Τον βλέπω βελτιωμένο».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση