ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συγκινημένος» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το δημόσιο «ευχαριστώ» του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το ''Maestro'' είναι η πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται από το Νetflix και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει γι' αυτό.

Βρισκόμενος στην Αμερική, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφoς παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης με αφορμή την προβολή της σειράς. Στη συνέχεια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είπε το δικό του δημόσιο «ευχαριστώ» στην ελληνική ομογένεια, η οποία τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκινημένος και ευγνώμων σχολίασε στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Η Ελληνική ομογένεια στην Νέα Υόρκη πάντα με ένα καθοριστικό τρόπο, στήριζε και επικοινωνούσε την δουλειά μας απο την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Η στήριξη τους για το Maestro in Blue είναι συγκινητική και εγώ δε θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο, πέρα από ευγνώμων για την συγκέντρωση που έγινε προς τιμήν της σειράς μας. Ευχαριστώ θερμά το Ελληνικό προξενείο @greeceinnewyork και τον Πρόξενο στην ΝΥ, Ντίνο Κωσταντίνου για την πρόσκληση, και όλους που στήριξαν και οργάνωσαν αυτήν την βραδιά, το @megatvcom την @olgabornozi τον Νικο Μπορνοζη και την @yannadarilis».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση