ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: «Χρυσός» ο Τριαντάφυλλος για το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής

Πόσα χρήματα έβαλαν στο ταμείο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει στο τηλεοπτικό κοινό ο Τριαντάφυλλος, αφού ο τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει το Survivor και η εταιρεία παραγωγής έχουν βάλει αρκετά χρήματα στο ταμείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Πρω1νό” και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, o τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η Acun Medya συγκεντρώνουν χιλιάδες ευρώ, κάθε φορά που ο τραγουδιστής είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τριαντάφυλλος έχει μέχρι στιγμής υπάρξει 8 φορές προτεινόμενος και είναι ο δημοφιλέστερος όλων των αντιπάλων, καθώς κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Το ποσοστό δημοφιλίας του στις ψηφοφορίες ξεκινά από το 15% και αγγίζει το 40%!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο λόγω της υποψηφιότητας του Τριαντάφυλλου είναι 120,000 μέχρι 320,000 ευρώ!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό αυξάνεται, όταν ο τραγουδιστής είναι υποψήφιος με παίκτες που είναι εξίσου αγαπητοί στους τηλεθεατές, ενώ μειώνεται όταν οι αντίπαλοί του είναι άτομα με μικρότερη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση