ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
04 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Survivor: Ποιοι απαίτησαν από την παραγωγή να αποχωρήσει ο Πάνος Καλίδης

Η αποκάλυψη κατά τη διάρκεια γνωστής εκπομπής

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια νέα αποκάλυψη “βόμβα” έγινε σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό” όσον αφορά το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε για πρώτη φορά πως ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά πως ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη απαίτησαν από την παραγωγή να φύγει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γιώργος ΛΙάγκας: «Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε κάποια στιγμή ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε απλά τεταμένες σχέσεις.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor”. Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής και ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι “αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”.

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση