ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Γιατί ο Περικλής έβρισε on camera τον Κοψιδά

Ξέσπασε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας

Με τις αρχηγικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά τα έβαλε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Περικλής Κονδυλάτος και το αποτέλεσμα ήταν να τον βρίσει on camera. Το ξέσπασα έγινε μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, μετά την ήττα του ηθοποιού από τον Τζέιμς της μπλε ομάδας.

Η επιλογή Κοψιδά για τον τελικό αγώνα έκανε έξαλλο τον συμπαίκτη του και δεν δίστασε να τα πει όλα μπροστά στην κάμερα.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος», είπε αρχικά.

«Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε, Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.», είπε ο Περικλής φανερά εκνευρισμένος.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση