ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Αποχώρησε ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι

Η στιγμή της νέας αποχώρησης

Ακόμα μία αποχώρηση παρακολούθησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor το τηλεοπτικό κοινό, με έναν παίκτη από την κόκκινη ομάδα να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξης Παπάς, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Chris Σταμούλης.

Αυτός που αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, καθότι δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις ψήφους που θα τον κράταγαν στον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, χωρίς να λέω πως το ήξερα, σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός καινούργιου. Αν και αισθάνομαι τα παιδιά να λυπούνται, το αγκαλιάζω αυτό που συμβαίνει γιατί είναι μέρος της εμπειρίας. Αυτό δε σημαίνει πως δεν εκτιμώ τις στιγμές που ζήσαμε, αυτή η εμπειρία μου έδωσε φοβερά πράγματα. Από την άλλη, σημαίνει πως ολοκληρώθηκαν κάποια πράγματα. Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο χρόνος τώρα ξεκινάει», ήταν μερικά από τα τελευταία λόγια του πρώην πλέον παίκτη του Survivor.

Ο Περικλής, ομολογουμένως, ήταν ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι, κυρίως λόγω της κόντρας του με τους συμπαίκτες του, Τριαντάφυλλο και Κοψιδά. Η αποχώρησή του, όμως, ήταν έκπληξη μιας και αρκετοί περίμεναν να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη...

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση