ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter έκανε πάρτι

Ακόμα μια αποχώρηση υπήρξε στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης.

Η «μάχη» της παραμονής ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς στις θέσεις των υποψήφιων ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφία Μαργαρίτη.

Οι τρεις τους πήραν τον λόγο και μίλησαν για την πορεία τους στο παιχνίδι, με τη Σοφία να ρωτάτε αν μαγειρεύει πλέον, με την ίδια να απαντάει ότι άφησε τη μαγειρική. «Επειδή μπορεί να ήταν η τελευταία μέρα μου στο νησί, προσφέρθηκα να μαγειρέψω. Και κάθε μέρα θα το έκανα, αλλά άκουσα επιχειρήματα που δεν ίσχυαν», είπε η Σοφία.

«Ότι είχα να πω το είπε στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα», δήλωσε η Ανθή.

Τον λόγο πήρε η μπλε ομάδα και μίλησε για το ποια θέλει να φύγει. Ο Τζέιμς θα ήθελε να μείνει η Ανθή για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία ζήτησε να μην αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της έναν έναν, παρά είπε δυο λόγια σε όλους.

Η αποχώρηση της πιο αδύναμης αγωνιστικά παίκτριας του ριάλιτι, αλλά πιο ακριβοπληρωμένης σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδεύτηκε, φυσικά, από δεκάδες tweets...

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση