ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον Εισαγγελέα με χειροπέδες η Δήμητρα Ματσούκα!

Καρέ - καρέ η άφιξή της στην Ευελπίδων –Τι έκανε όταν είδε τις κάμερες - Bívτεο

Beautiful People team


Η Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη στη Βουλιαγμένη το βράδυ της Τετάρτης 19/11, καθώς σε μπλόκο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι είχε υποπέσει σε σειρά σοβαρότατων παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τη σύλληψη της Ματσούκα «Έχω μουδιάσει! Όλο το βράδυ...»

Η γνωστή ηθοποιός οδηγούσε σε δρόμο της περιοχής με ταχύτητα ανώτερη από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ, στον έλεγχο που της έγινε από τις Αρχές, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης καθώς της είχε αφαιρεθεί και το αμάξι δεν είχε πινακίδες.

Επιπλέον, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη, έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ κι επομένως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

 

Η Δήμητρα Ματσούκα πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα, το πρωί της Πέμπτης 20/11, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Με ένα κόκκινο πουκάμισο, δερμάτινο jacket και μάσκα προστασίας στο πρόσωπο, βρέθηκε στην Ευελπίδων φορώντας χειροπέδες.

Δείτε  εδώ το βίντεο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Σoκ για Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβn χθες βράδυ

Χαμός στα μπουζούκια

Η στιγμή που η Ιωάννα Τούνη ζητά την αποχώρηση του καταδικασθέντα στη δίκη της –Βίντεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ο Στράτος Τζώρτζογλου νόμιζε ότι το Πρωινό του κάνει πλάκα, όταν η δημοσιογράφος του έδειξε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέο σύντροφο

Σοκ! «Δείξτο μου»

Ο Τζώρτζογλου έμαθε ότι η Μαριόλα έχει άλλον, μπροστά στην κάμερα! Άλλαξε 50 χρώματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ