ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι!

Τί συνέβη;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Mια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του «Survivor All Star» όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης (22/03) είδαν μπροστά τους τον Ατζούν Ιλίτζαλι!

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης τους υποδέχτηκε σε έναν καινούργιο χώρο, ενώ προχώρησε και σε μια ανακοίνωση.. Αρχικά, τους καλωσόρισε με μια μικρή καθυστέρηση στο «Survivor All Star», εξηγώντας τον λόγο που άργησε να συμβεί αυτό, ενώ προχώρησε και στην ανακοίνωση, που ήθελε να κάνει. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Καλησπέρα σας! Μου λείψατε πολύ! Πως είστε; Έχω πολλές αναμνήσεις μαζί σας και το All Star είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα. Είμαι εδώ για να παρουσιάσω ένα παιχνίδι – έκπληξη. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να έρθω λόγω των προβλημάτων στην Τουρκία και μετά από δύο μήνες είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Στη συνέχεια, ο Ατζούν αποκάλυψε το παιχνίδι – έκπληξη, το οποίο έχει τίτλο «Δημοπρασία» και σκοπός του είναι οι παίκτες να φάνε όσο το δυνατόν περισσότερο φαγητό γίνεται! Όπως είπε «Είμαι εδώ για να ξεκουράσω λίγο τον Γιώργο και θα παίξουμε ένα παιχνίδι που παίξαμε και με τους Τούρκους. Το παιχνίδι ονομάζεται ”Δημοπρασία”».

Οι παίκτες ενθουσιασμένοι συμμετείχαν στο παιχνίδι, και αν κρίνουμε από όσα είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, σίγουρα το καταδιασκέδασαν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση