ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος

Δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/08) ο Βασίλειος Κωστέτσος, σύμφωνα με όσα ο ίδιος καταγγέλλει.

Ο γνωστός σχεδιαστής με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram περιέγραψε με λεπτομέρειες το περιστατικό που συνέβη σε εκείνον και σε φίλο του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. ΑΙΣΧΟΣ».

Ακολουθούν και τα υπόλοιπα stories με τις περιγραφές και φωτογραφίες με τα τραύματα που υπέστη ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο φίλος του. Και οι δυό τους μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Όπως ανέφερε ο ίδιος τη γλύτωσε «Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση