ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Κατερίνα Καινούργιου

«Ακόμα κλαίει από τη χαρά της» –Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο κοριτσάκι της

Beautiful People team

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει από το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά. Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Beautiful People.

Ο στενός της συνεργάτης, που αυτές τις μέρες έχει αναλάβει και την παρουσίαση της εκπομπής «Super Κατερίνα», Στέφανος Κωνσταντινίδης, μίλησε το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» και αποκάλυψε ότι η κόρη της Κατερίνας Καινούργιου και του Παναγιώτη Κουτσουμπή μοιάζει στον μπαμπά της.

Έκανε την αποκάλυψη ο γυναικολόγος της Καινούργιου Ο σοβαρός λόγος που την οδήγησε να γεννήσει νωρίτερα!

«Να μας ζήσει. Η Ξένια μας, είναι υγιέστατη, υπέροχη, αγκαλιά με τη μαμά, με πολύ κλάμα η Κατερίνα. Ακόμα κλαίει από τη χαρά της, Ευτυχώς που είναι και ο Παναγιώτης, ο οποίος κρατάει τις Θερμοπύλες. Εγώ θα σας πω ότι από χθες το μεσημέρι είναι εκεί όλοι οι φίλοι της, τα κορίτσια από το καμαρίνι, που είναι κολλητές και κουμπάρες με κάποιες.

Σούσουρο στον ALPHA Στα τάρταρα τα νούμερα του Super Κατερίνα χωρίς την Καινούργιου!

Μόλις το έμαθαν πήγαν και άνθρωποι από το κανάλι, συνάδελφοι, οι γονείς και από τις δυο πλευρές…Το μωρό μοιάζει στον Παναγιώτη…» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Σoκ τι αποκάλυψε ο Πουλόπουλος

Σε σoκ η Καινούργιου

Ο Πουλόπουλος πήγε στην εκπομπή και αποκάλυψε τι έδειξαν οι εξετάσεις – «Ανακάλυψα ότι έχω..»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ