
Beautiful People team
Μετά τον πρόσφατο θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από την Ιωάννα Τούνη και τις κοινές τους εμφανίσεις στη Μύκονο, ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε ανοιχτά για όλα.
Θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση, αναφέρθηκε αρχικά στα υπονοούμενα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για ανθρώπους που φέρονται να εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητα της Ιωάννας Τούνη.
«Ξέρεις τι; Έχω μάθει να μη δίνω σημασία σε ασήμαντα πράγματα», ήταν το μόνο σχόλιο που έκανε ο Στάθης Σχίζας.
Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις αλλαγές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να είμαι καλά και να ζω την κάθε στιγμή, να ζήσω πράγματα που δεν είχα ζήσει στο παρελθόν, για διάφορους λόγους. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον προτεραιότητά μου είμαι εγώ. Δεν είμαι ανεκτικός όταν δεν μου κάνει κάτι στην προσωπική μου ζωή.
Από τη στιγμή που έχω προβάλει την προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ να πω σε εσάς να μην κάνετε τη δουλειά σας. Εγώ είμαι αυθόρμητος και αν θέλω να κάνω κάτι, θα το κάνω. Δεν σκέφτομαι αν με τραβάει μια κάμερα».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σχέση του με την κόρη του, Χρύσα: «Πιο ουσιαστική δεν θα μπορούσε να είναι η σχέση μου με την κόρη μου. Είμαστε στo viber, στα τηλέφωνα. Προσπαθώ να μην ασχολείται με το διαδίκτυο και δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Όσο περισσότερο το καθυστερήσω, τόσο το καλύτερο».
Δείτε το βίντεο εδώ