ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη δίκη που συνεχίστηκε σήμερα (20/11), ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην παρουσιάστης του ''Ράδιο Αρβύλα'', ο οποίος κατηγορείτο για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην σύντροφό του, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών για το κακούργημα, που κρίθηκε ότι διέπραξε.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό. 

Υπενθυμίζεται ότι για την παραπάνω υπόθεση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί πέρυσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση