ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπύρος Μπιμπίλας: Ποιος τον μηνύει για προσβολή της Παναγίας;

Η απάντηση του ηθοποιού

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τον Σπύρο Μπιμπίλα τα έβαλε ενημερωτική ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων.

Η ekklisiaonline.gr ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός στο Facebook, στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

Σε αυτήν την ανάρτηση αναφέρθηκε το ekklisiaonline γράφοντας: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στα όσα γράφτηκαν, μιλώντας στην εφημερίδα “On Time” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση