ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Καλό ταξίδι στην Τζωρτζια μας»

Η ανάρτηση Μπιμπίλα που προκάλεσε ερωτήματα και το σχόλιο της ίδιας της τραγουδίστριας

Beautiful People team


Μια δημοσίευση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, προκάλεσε τα πρώτα λεπτά μεγάλη ανησυχία. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε μεταξύ άλλων: «Καλό ταξίδι στην Τζώρτζια», με την δημοσίευσή του να συνοδεύετε με μια φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του, κοιτώντας την εν λόγω φωτογραφία και διαβάζοντας την πρώτη σειρά της λεζάντας, φοβήθηκαν ότι η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο, γεγονός που προφανώς δεν ισχύει.

Ο Παύλος Χαϊκάλης στο «Πρωινό» «Πού ξέρει ο Μπιμπίλας ότι ο Φιλιππίδης έδειχνε το μόριό του; Τον έχει δει; Του το έχει δείξει;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Καλό ταξίδι στην Τζωρτζια μας georgia.kefala της plefsi.eleftherias που μαζί με 2 βουλευτές της ΝεαςAριστερας ταξιδεύουν για την Αίγυπτο για να ενταχθούν στους,2500 ακτιβιστές που θα βαδίσουν για την σωτηρία της Γάζας και του λαού της… Η ψυχή μας θα ταξιδεύει μαζί σου Τζώρτζια αγαπημένη και θα ενώσουμε την θετική μας ενέργεια για να πετύχει ο ιερός σκοπός και να γυρίσετε όλοι σώοι πίσω».

Σε αυτή την «παγίδα» έπεσε και η ίδια η Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία σχολίασε στην ανάρτηση: «Σπύρο έζησα το θάνατό μου μαζί σου! Άλλαξε το γιατί δεν είμαι έτοιμη ακόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλίμα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1, με την Κατερίνα Καραβάτου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής.

«Tρέμουμε όλοι»

«Κατέρρευσαν» Καραβάτου και Γραμμέλη on air στο «Καλοκαίρι Παρέα» – Τι συνέβη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και έκαναν ένα ταξίδι στο νησί των Ανέμων

«Ντρέπομαι»

Η στιγμή που οι παπαράτσι «τσάκωσαν» στη Μύκονο Μάστορα-Καληφώνη, χέρι- χέρι!
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ