ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπάραξε στο κλάμα η Super Κική!

«Είμαι σε σοκ»

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Super Κική, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τα social media ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως θα το μεγαλώσει μόνη της, μιας και χώρισε με τον σύντροφό της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική, ενώ αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6 η ίδια βρέθηκε στον γιατρό της για τον υπέρηχο και φυσικά είδε μέσα από την κάμερα το μωρό της. Αμέσως μετά, δημοσίευσε δύο βίντεο και μια φωτογραφία με την ίδια φανερά συγκινημένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή».

Δε΄΄ιτε τα βίντεο με τον υπέρηχο και την συγκίνηση της Super Κικής ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση