
Beautiful People team
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παρευρέθηκε χθες, Κυριακή 5 Οκτωβρίου στον γάμο της φίλης της, Ανδρομάχης με τον Γιώργο Λιβάνη σε κτήμα στους Θρακομακεδόνες, όμως δεν τη συνόδεψε ο σύντροφός της, Χρήστος Μάστορας.
Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη βλέπουμε να πιάνει την ανθοδέσμη της Ανδρομάχης. Η influencer το αντιμετώπισε με χιούμορ, αφού στην ανάρτησή της σημείωσε: «Γελάω μόνη μου».
«Να ζήσουν, να ευτυχήσουν. Θα είμαι πάντα δίπλα τους, αγαπώ την Ανδρομάχη, είμαστε κολλητές πολλά χρόνια. Έχω φορέσει τόσα νυφικά λόγω δουλειάς, δεν ζηλεύω. Ο Χρήστος Μάστορας έχει συναυλία στο Λονδίνο. Δεν μου λείπει, είμαστε όλη μέρα μαζί. Θα ήθελα να είναι εδώ» δήλωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα του Happy Day.
Γιατί δεν ήταν μαζί της ο Χρήστος Μάστορας;
Ο Χρήστος Μάστορας είχε συναυλία στο Λονδίνο.
Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς που παρευρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα με τον Χρήστο Μάστορα στo Λονδίνο: