ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχω πάθει...»

Τί αποκάλυψε σε συνέντευξή του;

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino. O δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Κωνσταντάτου για την κρίση ηλικίας που πέρασε αλλά και το πως υποδέχεται τα αρνητικά σχόλια. Παράλληλα, το Μaestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει να σαρώνει και να γίνεται viral σε κάθε προβολή του στα social media.

- Αλήθεια, τα αρνητικά σχόλια και τις αρνητικές κριτικές πώς τα διαχειρίζεστε;

- Με νεύρα, αλλά μετά από λίγο μου φεύγουν.

- Έχετε περάσει κρίση ηλικίας;

- Ναι, εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κτλ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει, όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για τους άντρες είναι πιο πολύ κρίση ταυτότητας.

- Περισσότερο έχετε αγαπήσει ή έχετε αγαπηθεί; Έχετε ερωτευτεί ή σας έχουν ερωτευτεί;

- Έχω ζήσει και τα δύο όσο μου αναλογούσε, όσο τα άντεχα και όσο μου άξιζε.


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε και πάλι στις ζωές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη νέα επιτυχημένη σειρά του, το Maestro. Ο ίδιος ανά καιρούς έχει κάνει κορυφαίες σειρές και ταινίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο ίδιος λατρεύει να μιλάει για τις δημιουργίες του , ωστόσο σπάνια κάνει κάποια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

«Εγώ έχω ένα καλό και κακό. Είμαι πολύ ανεξάρτητος, ιδιαίτερα αυτόνομος, αυτάρκης άνθρωπος. Μάλλον δεν έχω γνωρίσει το σωστό πρόσωπο με το οποίο δεν θα νιώσω την… ασφυξία, αυτό που κοιτάω από πού μπορώ να φύγω. Όσο αφορά τις σχέσεις, πάντα προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά. Ήμουν ερωτευμένος με αυτό που έγραφα και έφτιαχνα. Είναι και θέμα τύχης τι θα έρθει στη ζωή σου και τι θα αφήσεις να μπει σε αυτή. Φυσικά περνάει το μυαλό μου να αποκτήσω παιδί, αλλά θα απαντήσω μόνο θεωρητικά. Νομίζω πως τα πάω πολύ καλά με τα παιδιά. Δε ξέρω αν θα ήμουν καλός μπαμπάς, αλλά νομίζω πως κάποια στιγμή θα το ζήσω και αυτό», έχει δηλώσει στην εκπομπή «Nega Talk».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση