ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Αλιμπέρτη: Γιατί απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση;

Η αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ''The 2night show'' βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/05) η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που πριν λίγο καιρό έκανε το απόλυτο τηλεοπτικό comeback, αφού επέστρεψε με νέα εκπομπή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απείχει 14 ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου: «Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό μου, που με βασάνιζε. Σου υπενθυμίζω, ότι δουλεύω από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Το πράγμα είχε ξεφύγει αρκετά τότε... Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία, να βγει να μιλήσει για εσένα, να πει ό,τι θέλει, ό,τι του κατέβει στο κεφάλι... Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε πολύ αυτό.. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και τη διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα... Στην Αθήνα στην αρχή δεν προσαρμόστηκα ποτέ! Πάντα ο στόχος μου ήταν να φτάσει εκείνη η μέρα που δε θα ζω στην πόλη αυτή. Ευχαριστώ τον Γιάννη (Πάριο), που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου και είπα ''φεύγω''. Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω, γιατί αρχίζω και βαριέμαι λίγο.. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι έμπλεξα με τα μαγαζιά..».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Βίντεο: zappit.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση