ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 43 της χρόνια

Δείτε την εικόνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι celebrities ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ, θέλοντας να μάς δείξουν την αληθινή τους εικόνα και να στείλουν το μήνυμα πως πολλές φορές, οι λήψεις με μακιγιάζ και φίλτρα δεν τους αντιπροσωπεύουν. Έχοντας, μάλλον, αυτά στο μυαλό της η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους followers της από την απόδρασή της και σε αυτά την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Και μπορεί η 43χρονη παρουσιάστρια να μην πόζαρε με μακιγιάζ, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε είναι μια κούκλα! 

Πέραν από όμορφο πρόσωπο, η Σίσσυ διαθέτει και ένα πολύ ωραίο κορμί, το οποίο ωστόσο απόκτησε με δυσκολία και πειθαρχία. Μιλώντας στο παρελθόν, αποκάλυψε: «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε.

Για μένα όλη αυτή η τσορία αφορ΄ακαι μια πιο εσωτερική διαδικασία. Με βοήθησε το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία για εμένα. Μου λένε ότι “έχει φτιάξει η διάθεσή σου” επειδή έχασες βάρος αλλά για εμένα είναι το ανάποδο. Επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Έβαλα στη ζωή μου το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο.

Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου.
Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους»!

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση