ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κατάσταση σοκ ο Αλέξης Γεωργούλης

Προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σοκ προκάλεσε η είδηση το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (17/04) για την παραίτηση του Αλέξη Γεωργούλη από την ευρωομάδα και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε και υπέβαλλε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ''Ηappy Day'' η Όλγα Λαφαζάνη, μετά από επικοινωνία που είχε με το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Αλέξης Γεωργούλης ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία που εκκρεμεί σε βάρος του. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γνώριζε τίποτα μέχρι εκείνη την ημέρα, έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία” και ζήτησε και ο ίδιος να γίνει άρση της ασυλίας του. Δεν έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του τίποτα, δεν υπάρχει η καταγγελία γραπτώς, δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του. Την Πέμπτη οι δικηγόροι θα έχουν γραπτώς την καταγγελία στα χέρια τους».

Τέλος, η Όλγα Λαφαζάνη ανέφερε: «Από το ρεπορτάζ μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ, είναι κάτι που δεν το περίμενε για κανέναν λόγο και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση