ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάκης Ρουβάς:Το παθιασμένο φιλί στην Κάτια Ζύγουλη και η τρυφερή ευχή

Πώς ευχήθηκε στη σύζυγό του χρόνια πολλά για την ονομαστική της γιορτή

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, Κάτια Ζυγούλη, και, όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς, έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο τραγουδιστής «ανέβασε» δύο φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του, με τη λεζάντα «χρόνια πολλά... αγάπη μου».

Στη μία φωτογραφία το πρώην μοντέλο ποζάρει στον φακό του τραγουδιστή, ενώ στη δεύτερη ανταλάζουν ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σχέσης τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, ενώ παντρεύτηκαν μόλις το 2017, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του τελευταίου τους παιδιού. Συγκεκριμένα, η Αναστασία ήρθε τον Νοέμβριο του 2008, ο Αλέξανδρος τον Οκτώβριο του 2011, η Αριάδνη τον Ιανουάριο του 2013, ενώ ο Απόλλωνας ήρθε τον Απρίλιο του 2016.

Σημειώνεται ότι το ζεύγος γνωρίστηκε το 2003 κατά τη διάρκεια διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με τους δύο πρωταγωνιστές να ανταλλάζουν, για τις ανάγκες του γυρίσματος, ένα χαστούκι.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση