ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
13° Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ροζ βίντεο Big Brother: Ο ΣΚΑΪ παίρνει θέση

Τί αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Χαμός έχει προκληθεί εδώ και μέρες μετά την διαρροή του βίντεο με το ακατάλληλο περιεχόμενο από το σπίτι του Big Brother. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά  ο ΣΚΑΪ παίρνει θέση και εκδίδει μια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό διαρροής του υποκλαπέντος υλικού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Gossip  |  Ελλάδα  |  Big Brother

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση