ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
30 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το εξώδικο που έστειλε στον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τη φυλακή

Τί του ζητάει;

Εξώδικο μέσα από τη φυλακή έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη.

​Σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας ζητάει από τον εν διαστάσει σύζυγό της τη συντήρηση των τάφων των παιδιών τους, τη μεταβίβαση του τηλεφωνικού αριθμού στο όνομα της αδερφής της, αλλά την παραλαβή οικοσκευών από το κοινό τους σπίτι.

Η εξώδικη δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη

  • Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.
  • Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.
  • Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
  • Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.
  • Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου … που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.
  • Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων , μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου.

Πηγή: fthis.gr 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση