ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική που την διαψεύδει!

Τελικά γνώριζε την κεταμίνη

Νέα αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή”T-live” προβλήθηκε μια φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική, που κλονίζει τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι άκουσε για την κεταμίνη πρώτη φορά την ημέρα της σύλληψής της.

Ρούλα Πισπιρίγκου – Η φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από την εντατική

Πάνω από το προσκεφάλι της Τζωρτζίνας στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ρίο υπήρχε ένα έγγραφο με το διάγραμμα της δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων. Στο χαρτί αυτό αναγράφεται και η ουσία κεταμίνη, αλλά και η ποσότητα που έπρεπε να χορηγηθεί στη Τζωρτζίνα σε περίπτωση που το χρειαστεί.

Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της. Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο messenger και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε πει στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη.

Πηγή: fthis.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση