ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώην σύζυγος Κώστα Δόξα: «Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου»

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, η πρώην σύζυγος του Κώστας Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, η οποία, ανάμεσα σε άλλα, ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή της μηνύματα στα οποία ο τραγουδιστής παραδέχεται τον ξυλοδαρμό.

Η γυναίκα που έχει καταγγείλει δημόσια τον πρώην παίκτη του Your Face Sounds Familiar ανέφερε ότι το γεγονός γνωρίζει και η μητέρα του ο οποία, μάλιστα, είχε νιώσει ντροπή για τον ξυλοδαρμό.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Και το λέω γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε», είπε αρχικά.

«Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας», ήταν η δήλωση της.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση