ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προξενιό στο MasterChef

On air προξενιό στον Πάνο Ιωαννίδη

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Το MasterChef είναι το γνωστό τηλεοπτικό reality μαγειρικής, το οποίο προβάλλεται από τους δέκτες μας για 7η σεζόν. Κριτές της είναι οι διάσημοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται οι κριτές της δεν ειδικεύονται μόνο στη μαγειρική, αλλά κάποιος από αυτούς ασχολείται και με .... προξενιά.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ είναι γνωστό πειραχτήρι, αφού με το χιούμορ του συνέχεια προκαλεί. Ο κριτής αυτή τη φορά αποφάσισε να αποκαταστήσει τον ελεύθερο της παρέα, τον Πάνο Ιωαννίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τους διαγωνιζόμενους, η Λία Μακροστεργίου, η οποία κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box, έφερε το πιάτο της μπροστά στους κριτές και ανέφερε ότι είχε κάνει μια παραλλαγή για την κουμπάρα της. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρπαξε την ευκαιρία και «ξεκίνησε το παιχνίδι», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κουμπάρα είναι ελεύθερη; Ψάχνουμε να τον παντρέψουμε...», αναφερόμενος στον Πάνο Ιωαννίδη. Ο έτερος κριτής, Σωτήρης Κοντιζάς συμπλήρωσε: «Αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ελεύθερη;». Η διαγωνιζόμενη απάντησε: «Όχι δεν είναι. Εντάξει δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, αν θέλει. Δεν θα δυσκολευτεί».

Το τέλος στο όμορφο αστείο έδωσε ο ίδιος ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αμήχανα ανέφερε: «Εντάξει παιδιά θα παντρευτώ, είμαι μικρός ακόμα».

Στη συνέχεια, φυσικά, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση