ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά ακόμα και για θάνατο ο συνήγορός του!

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη, μετέφερε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο συνήγορος του ηθοποιού εξήγησε πώς ο πελάτης του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας και πώς είναι αυτήν την ώρα η κατάστασή του και μάλιστα, έκανε λόγο ακόμα και για θάνατο, γεγονός που σόκαρε την παρουσιάστρια.

«Αυτός που το θέλει να είναι καλά είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αυτό που λέει, ενώ αυτή τη στιγμή τον έχουν καλωδιομένο, είναι “αφήστε με να πάω στο δικαστήριο”. Η τρέλα του είναι να απολογηθεί, να τον ακούσει ο κόσμος και το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος και απάντησε στο αν έχει ενημερωθεί η οικογένειά του: «Από χθες στις 11 το βράδυ επικοινωνούσε με εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι τη 1 που τον πήγαν σηκωτό στο νοσοκομείο, δεν ήθελε να πάει. Τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου δεν την αφήνουν να τον δει. Τον άνθρωπο μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα, αυτό όμως είναι ένα λάθος της αστυνομίας που θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορεί να συμβεί το μοιραίο, που όλοι το απευχόμεθα και να μην την αφήσουν, επειδή είναι κρατούμενος, να μην του κρατήσει το χέρι. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο στον θάνατο».

Η Κατερίνα Καινούργιου στο άκουσμα των όσων έλεγε ο δικηγόρος σοκαρίστηκε και του απάντησε ότι μπορεί να πάει καλά η υγεία του και ότι δεν χρειάζονται να λέγονται τέτοια πράγματα. «Δεν λέω τίποτα τυχαία, είναι μια πραγματικότητα. Εγώ έχω μιλήσει με τον γιατρό του. Την πραγματικότητα δεν μπορούμε να τη μακιγιάρουμε», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η αντίδραση της άλλης πλευράς
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσαν το «παρών» οι δικηγόροι των μηνυτριών, κ. Μίντζιας και κ. Βαγγόπουλος και μίλησαν στις κάμερες για την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα προβλήματα που προέκυψαν στην υγεία του.

«Αυτό θα το δούμε. Και την άλλη φορά είχαμε θέματα με το νοσοκομείο, σήμερα κρίνεται αν θα διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση, δεν ξέρω τώρα πώς ξαφνικά μπήκε στο νοσοκομείο. Αν είναι τυχαίο… Επειδή λήγει το 12μηνο και κρίνεται αν θα γίνει επέκταση στο 18μηνο, θα πρέπει να υπάρχουν λόγοι. Σήμερα που θα κρινόταν αυτό, ακούμε για το νοσοκομείο» είπαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: znews.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση