ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέτρος Φιλιππίδης: Δέχθηκε πρόταση για να επιστρέψει στο θέατρο

Τί απάντησε;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε δύσκολη οικονομική θέση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή ''Super Κατερίνα'' και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχθηκε πρόταση για να επιστρέψει στο θέατρο, ενώ απάντησε και στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επρόκειτο να ανοίξει καφενείο ή να γίνει ταξιτζής.

Όπως χαρακτηριστικά ανε΄φερε ο κ. Δημητρακόπουλος: «Ψάχνει να βρει δουλειά αλλά αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα ότι θα ανοίξει καφενείο, ή θα γίνει ταξιτζής, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι αποκύημα της φαντασίας και λέγονται, για να δημιουργήσουν ντόρο. Άνθρωποι του θεάτρου τον κάλεσαν να παίξει στα θέατρά τους, αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης τους ευχαρίστησε, συγκινήθηκε αλλά αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται, πως μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο έχοντας ακόμα δύο κατηγορίες για απόπειρες βιασμού. Ζει πάρα πολύ δύσκολα, αλλά χαίρεται που η επανάληψη του “Πενήντα πενήντα” αγκαλιάζεται από το κοινό».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση