ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε η Τζένη Ζαχαροπούλου

«Έφυγε» στα 85 η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Beautiful People team

Πολλές είναι οι δυσάρεστες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα για τον καλλιτεχνικό χώρο. Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό, πως μετράει μια ακόμα απώλεια. Συγκεκριμένα, πως η Τζένη Ζαχαροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ποια ήταν Τζένη Ζαχαροπούλου

Η Τζένη Ζαχαροπούλου υπήρξε μία από τις ηθοποιούς που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, συμμετέχοντας σε σημαντικές παραγωγές και συνεργαζόμενη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Θρήνος για τον Νάσο Γουμενίδη Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για την πεθερά του Τζένη Ζαχαροπούλου – «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζήσαμε όλοι μαζί έναν εφιάλτη»

Γεννημένη το 1941, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Κατσέλη και έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα δίπλα στον σπουδαίο σκηνοθέτη Δημήτρη Ροντήρη. Για τρία χρόνια συμμετείχε στις διεθνείς περιοδείες του, παρουσιάζοντας έργα του κλασικού ρεπερτορίου σε πολλές χώρες του κόσμου.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην ευρύτερη αναγνώρισή της από το κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της βρέθηκε στο πλευρό κορυφαίων πρωταγωνιστών και αγαπημένων κωμικών του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, χτίζοντας μια πολυετή και αξιόλογη πορεία.

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε σειρές που άφησαν εποχή, όπως οι «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας» και «Οι Φρουροί της Αχαΐας», αποδεικνύοντας την ευελιξία και το υποκριτικό της εύρος.

Μέχρι και τα τελευταία χρόνια παρέμενε ενεργή στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της ήταν τον περασμένο Μάιο, στο Σπίτι του Ηθοποιού και στη μουσική σκηνή «Γιώργος Μαρίνος», όπου συμμετείχε σε αφιερωματική εκδήλωση προς τιμήν του σπουδαίου καλλιτέχνη, δείχνοντας πως η αγάπη της για το θέατρο και την τέχνη παρέμενε αναλλοίωτη μέχρι το τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Ζαχαροπούλου πέθανε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου, σε ηλικία 85 ετών, σκορπίζοντας θλίψη, ενώ ο γαμπρός της  Νάσος Γουμενίδης  μιλά για «εφιάλτη» δύο εβδομάδων.

Θρήνος για τον Νάσο Γουμενίδη

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση για την πεθερά του Τζένη Ζαχαροπούλου – «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζήσαμε όλοι μαζί έναν ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ