ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας, γιος και… Carla Bruni

Το βιβλίο φωτιά που αποκαλύπτει το ερωτικό τρίγωνο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ήταν το ερωτικό τρίγωνο που σόκαρε το Saint-Germain-des-Pres. Ο πρώην Γάλλος φιλόσοφος Raphael Enthoven άφησε τη γυναίκα του Justine Levy, για τα μάτια της Carla Bruni – η οποία τότε ήταν ερωμένη του πατέρα του. Η αυτοβιογραφία του…έκανε τα πράγματα χειρότερα.


Στο βιβλίο του ο πρώην σύντροφος της, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, κάνει καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά του, που φέρει τον τίτλο «Le Temps Gagné» (κερδισμένος χρόνος), χαρακτηρίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ως την ιδανική γυναίκα και αποκαλύπτει πως την έκλεψε από τον πατέρα του, με τον οποίο διατηρούσε, πριν από εκείνον ερωτικό δεσμό, τον επίσης φιλόσοφο, εκδότη και δημοσιογράφο Jean-Paul Enthoven. Ο πατέρας του σοκαρισμέμνος διέκοψε κάθε σχέση με το γιο του και δήλωσε πως: «συμπεριφέρθηκε σαν να και οι ζωές των άλλων του ανήκουν».

Αποκαλύπτει πως την έκλεψε από τον πατέρα του, με τον οποίο διατηρούσε, πριν από εκείνον ερωτικό δεσμό

 

Τα γαλλικά μέσα μάλιστα, αποκάλυψαν ότι ζήτησε από φίλους και γνωστούς να μην εμπιστευτούν κανένα μυστικό στο γιο του, αφού όπως φαίνεται δε διακρίνεται για την εχεμύθειά του.
Αν και οι πρωταγωνιστές του βιβλίου έχουν ψευδώνυμα, δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι η πέτρα του σκανδάλου ονόματι Beatrice δεν είναι άλλη από την Carla Bruni.


Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια δε φαίνεται πάντως να πτοείται. Η απάντησή της στο σάλο που έχει προκληθεί από το νέο βιβλίο του πρώην συντρόφου της είναι ότι η ίδια δεν έχει διαβάσει το βιβλίο και δεν την απασχολεί το θέμα. Κάποιοι θα ισχυρίζονταν ότι της ταιριάζει γάντι αυτή η δημοσιότητα που πήρε μιας και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο μουσικό της άλμπουμ «Carla Bruni».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X