ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πασίγνωστη ηθοποιός: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση&Λάμπρη»

«Υπάρχει πόνος, θλίψη, θυμός αλλά πιο πολλή ανακούφιση. Γιατί τώρα αυτό έχει πάρει ένα δρόμο»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης, 25 Φεβρουαρίου, η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας για όλα συμβαίνουν γύρω από τον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο μήνα.

Η ηθοποιός που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο ηθοποιό που είχαν καταγγείλει οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά, μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία της στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

«Να ξεκινήσω και να πω ότι είμαι κι εγώ θύμα. Έχω κάνει ανάρτηση στα social, δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Είχα ταχθεί υπέρ της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Είχε συμβεί πάρα πολλά χρόνια πριν. Είναι παραγεγραμμένο και βγήκαμε να το πούμε τώρα γιατί ήταν η στιγμή κατάλληλη για να μιλήσουμε. Όχι ότι δεν το λέγαμε στον χώρο μας, είχαμε μιλήσει. Όχι ανοιχτά βέβαια. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε, γιατί το περιβάλλον μας και η οικογένειά μας δεν το γνώριζε. Έπρεπε λοιπόν να πάρω κάποιο χρόνο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν γινόταν να μην ταχθώ με αυτές τις γυναίκες», συνέχισε, «γιατί έχουμε ζήσει το ίδιο πράγμα. Είναι κι άλλα κορίτσια, υπάρχει καταγγελία, υπάρχει το έγγραφο. Έπρεπε να μιλήσω με το Σωματείο, να γίνει σωστά η δουλειά. Να τονίζω πως είναι παραγεγραμμένο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει συμβεί. Έχει συμβεί, έχει περάσει χρόνος και είμαστε εδώ να ακουστούμε για να προφυλάξουμε άλλους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανένα, θέλουμε απλώς να απομονωθούν. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, πολλές περιπτώσεις μάλιστα εξαιρετικά ευαίσθητες και δύσκολες. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Και εμείς έχουμε οικογένειες, φίλους κάποιες γυναίκες έχουν παιδιά, συζύγους... Δεν ξεκινάει ξαφνικά μια γυναίκα με μια πορεία να πει κάποια πράγματα εύκολα. Υπάρχει πόνος, θλίψη, θυμός αλλά πιο πολλή ανακούφιση. Γιατί τώρα αυτό έχει πάρει ένα δρόμο».

«Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά για αυτά που δεν έχουν παραγραφεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση