ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρις Καραγιαννόπουλος για Άννα Βίσση

«Μου είπε να πηγαίνω στο καμαρίνι της – Έβαζε τη μούρη της μέσα…»

Beautiful People team

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το’ Χουμε» και στον Αλέξη Μπαρτζώκα για τη ζωή του σήμερα και την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε μέσα από το ντουέτο με την Άννα Βίσση, «Magava Tout».

Ο ίδιος αποκάλυψε όσα συνέβησαν κατά το διάστημα της συνεργασίας του με την κορυφαία τραγουδίστρια αλλά και τις σχέσεις του με τον Νίκο Καρβέλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όσο τον ανέδειξε άλλο τόσο τον κατέστρεψε.

 Η Άννα Βίσση

«Είναι όνειρο κάθε παιδιού να είναι δίπλα στην Άννα. Πέρασα κάτι που δεν θα το περνούσα ποτέ. Πήγα σε ξένες χώρες, γνώρισα κόσμο και μπήκα στη χλιδή. Αυτό που με ψάρωσε είναι ότι μου είπε να πηγαίνω πρώτα στο καμαρίνι της και μετά στο δικό μου, Μου έλεγε να της κάνω αγκαλιά κι έβαζε τη μούρη μέσα στα μαλλιά μου και μετά μου έλεγε να φύγω. Πολλές φορές ήμουν ερωτευμένος μαζί της.» ανέφερε ο Πάρις Καραγιαννόπουλος.

Ο Νίκος Καρβέλας

«Μετά το «Μαγκάβα τουτ» ο Καρβέλας μου έγραψε δέκα τραγούδια. Δεν κυκλοφόρησαν. Εκείνη τη στιγμή δεν υπολόγισε ότι μπορεί να μην με πάρουν αν ζητήσει από τη δισκογραφική εταιρία ένα μεγάλο ποσό. Σαν καλλιτέχνης πληγώνεσαι. Θα μπορούσε να με “πουλήσει” αργότερα, ώστε να πάρει περισσότερα λεφτά από αυτά που ζητούσε. Η εταιρία δεν δεχόταν να επενδύσει σε εμένα. Ο άνθρωπος που με ανέδειξε, με κατέστρεψε κιόλας» ανέφερε παρακάτω.

 Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση