ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαθωμά - Πετράκος: Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι

Τι δήλωνε λίγους μήνες πριν για το ενδεχόμενο του γάμου ο Γρηγόρης Πετράκος;

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία τα τελευταία 10 χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει η Κορύνα Μανταγάρη για τη RealLife της Κυριακής, η ηθοποιός και ο μουσικός δεν είναι πλέον μαζί.

Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί, ενώ όπως αναφέρουν στην εφημερίδα πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο τους κόρες, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας με ηρεμία τις οικογενειακές τους στιγμές.

«Εγώ με το που γνώρισα, κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και πράγματι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή του στο Happy Day τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται πως η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μητέρα ενός ακόμη παιδιού, του 17χρονου σήμερα Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε μαζί με τον επίσης ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

Πηγή: zappit 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας η Ελένη Φιλίππα, όμως για χάρη του TikTok και των fans του Κωνσταντίνου και Ελένης αναβίωσε μία από τις σκηνές της

Το βίντεο που έγινε viral

Η Ελένη Φιλίππα έγινε ξανά η δικηγόρος Έλλη Ρούσσου 25 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το TikTok την αποθεώνει! ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ