ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπακαλιάτης: Πήρε από το Netflix 1 εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο του Maestro;

Απαντά πρώτη φορά στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «TET-A-TET» βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλια΄της.

Το πιο περιζήτητο τηλεοπτικό πρόσωπο, αφού η σειρά του ''Maestro'' είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που προβάλλεται από το Νetflix, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων απάντησε στα όσα ακούγονται, σχετικά με τη δημοφιλή σειρά και το κόστος της. Τελικά πόσο κόστισε το κάθε επεισόδιο; Πήρε 1 εκατομμύριο από το Netflix για κάθε επεισόδιο;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων ανέφερε αρχικά: «Στο τέλος της ημέρας δεν αλλα΄ζει κάτι... Δεν είναι ότι ξαφνικά πήρα τόσα λεφτά.. Άκουγα κάτι τρέλες, κάτι παράνοιες..».

Στη συνέχεια μετά από σχετική ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος διέψευσε τα όσα ακούγονται, ότι δηλαδή πήραν ένα εκατομμύριο για το κάθε επεισόδιο. Δίνοντας τη δική του απάντηση είπε: «Ο πρώτος κύκλος κόστισε 350.000 ευρώ. Θα ερχόταν μία παγκόσμια πλατφόρμα και θα έλεγε στην Ελλάδα ''εμείς τώρα θα σου δώσουμε ένα εκατομμύριο, γιατί είναι ο Χριστοφοράρας και θέλουμε να το δώσουμε!''; Όχι, βέβαια! Έδωσαν χρήματα, καλά χρήματα για πρώτη φορά, τα οποία εξασφάλισαν να έχει πληρωθεί ο κόσμος αξιοπρεπέστατα και το κανάλι, η παραγωγή και όλοι να μην καταστραφούν..»

Δείτε το σχετικό κομμάτι στο 7:51'':

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση