ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάολα: Τι απαντά για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

Έχω φορέσει ένα παπούτσι άλλο χρώμα κι ένα παπούτσι άλλο. Μου άρεσαν και τα δύο χρώματα και, επειδή οι συνεργάτες μου ήταν αναποφάσιστοι, έβαλα ένα κι ένα" απαντά η Πάολα στα σχόλια για τις στυλιστικές της επιλογές

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fever έκαναν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Η κάμερα του ΟΡΕΝ συνάντησε την τραγουδίστρια στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου, η οποία μίλησε για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, τη Eurovision αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές που σχολιάστηκαν έντονα πριν από λίγες ημέρες.

«Μη μου πεις κι εσύ για τις κάλτσες… έγινε τόσο θέμα; Θεωρήστε πως ήταν φαρδιά τα πέδιλα, τίποτα άλλο. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Έτσι μου ‘ρθε και το ΄κανα» δηλώνει η Πάολα και προσθέτει: «Το ‘χω ξανακάνει στο παρελθόν. Έχω φορέσει ένα παπούτσι άλλο χρώμα κι ένα παπούτσι άλλο. Μου άρεσαν και τα δύο χρώματα και, επειδή οι συνεργάτες μου ήταν αναποφάσιστοι, έβαλα ένα κι ένα».

Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης;

«Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος».

Θα τη βλέπαμε ποτέ στη σκηνή της Eurovision; Η Πάολα ξεκαθαρίζει: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Γενικά δεν παρακολουθούσα ποτέ τη Eurovision. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει».

Πηγή: zappit.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Gossip  |  Media

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση