ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεύεται και το αποκάλυψε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

«Πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να σας καλέσουμε...»

Τον περασμένο Ιούλιο ήταν, που η Έλενα Τσαγκρινού δέχθηκε μια ξεχωριστή πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, DJ Stephan μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και όπως αποκάλυψε σε λίγους μήνες πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την γνωστή τραγουδίστρια σε βραδινή της έξοδο και εκείνη παραχώρησε δηλώσεις στους ρεπόρτερς, αποκαλύπτοντας πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα ντυθεί νυφούλα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι στα σχέδια μας, πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να σας καλέσουμε. Έχει γίνει η πρόταση δεν έχω ξεκινήσει να βλέπω νυφικά. Το δαχτυλίδι μου έχει σταλεί σε επισκευή, γιατί δεν ξέρω ποιος με μία μάτιασε, αλλά έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σε κλαμπ με πάνω από 2000 άτομα, το καλοκαίρι, έπεσε στα πόδια μου… πολύ προσωπική στιγμή, αλλά έγινε σαν μία παρέα» απάντησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως μέχρι το καλοκαίρι θα ντυθεί νυφούλα.

Το ζευγάρι είναι από τα πλέον αγαπημένα της showbiz και οι δυό τους γνωρίστηκαν με αφορμή το τραγούδι της Έλενας «Epafi». Σίγουρα, οι δυό τους διανύουν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους και τα καλύτερα είναι μπροστά τους..

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση